Min kantarelltoast
Publicerat: 2013-10-22 Kl: 10:34:33 | I kategori: ♥ ReceptNär jag kommer på egna recept brukar jag oftast inte gå efter några mått, utan bara på känsla, så ska ni testa er på min kantarelltoast blir det lättast om ni smakar er fram tills ni får fram smaken som passar er.
Det ni ska tänka på är att den ska bli krämig, inte såsig.
Det ni behöver är:
- Valfritt rostat bröd.
Kantarellröran:
Kantareller
Smör
Vitlök
Salt & peppar
Prästost
Grädde
Stek kantarellerna i smör i en stekpanna. Ha i lite grädde (ungefär så det täcker kantarellerna) - och rör om.
Riv ner prästosten och vitlöken och krydda med salt och peppar, låt puttra på tills konsistensen blivit krämig. Skulle den bli för rinnig kan ni hälla ut lite grädde och puttra vidare tills ni har fått en bra konsistens.

Kommentarer
Postat av: Sara Ekman
så gott :)
Postat av: elin wahlberg
åh så gott!
Postat av: Milina
Ser gott ut!
Postat av: Esmeralda
Vad gott! :D
Postat av: frukallgren.blogg.se
åh mums :D
Postat av: matilda
Det ser jättegott ut :)
Trackback