Min musli;
Publicerat: 2013-05-09 Kl: 09:37:52 | I kategori: ♥ Recept5 dl havregryn
4 dl rågflingor
1 msk linfrön
2 dl solroskärnor
1.5 dl pumpakärnor
2 dl hackade hasselnötter
2 msk kanel
1/2 tsk vaniljpulver
1 1/2 dl vatten
1/2 dl rapsolja
1/2 dl honung
1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka hasselnötterna.
2. Blanda alla torra ingredienser på en plåt med bakplåtspapper och blanda runt.
3. Blanda ner vatten, rapsolja och honung - rör ihop allt ordentligt.
4. Sätt plåten i ugnen i ca 30 minuter. Blanda muslin emellanåt så den inte bränns.
5. Låt svalna och förvara sedan i burk.



Vid servering kan man även ha i torkad frukt/nötter eller bär.
Kommentarer
Trackback