Egen torkad chili;
Publicerat: 2013-06-26 Kl: 14:47:29 | I kategori: ♥ ReceptJag testade göra egen torkad chili för ett tag sen som är jättegott att ha i olika maträtter och allt blir ju så mycket godare om man gör det själv, tycker jag!
Ta t ex 10 röda chilin, styrka väljer ni själva beroende på vad ni klarar av. ;)
Skölj och dela chilin på mitten och gröp ur kärnorna.
Fördela på en plåt med bakplåtspapper och lägg in plåten i ugnen, i 50 grader
i ca 8 timmar. När ni har stängt av ugnen kan ni låta chilin stå kvar i ugnen över
natten för bästa resultat. Glöm inte att vända på dom emellanåt, det kan ni göra
ca 1 gång i timmen :)

Kommentarer
Postat av: Carolina - Stall Assla
Riktigt gott håller med!
Nu har vi en Veckans Blogg uppe, var gärna med om du vill vinna en speciell länkning!
http://www.asslatjejerna.se/2013/june/veckans-blogg.html#comment
Trackback