Vit choklad - Cheesecake
Publicerat: 2013-08-10 Kl: 15:40:15 | I kategori: ♥ ReceptNi som tycker om cheesecake måste bara prova det här receptet:
200 g digestivekex
75 g matfett
Fyllning:
120 g vit choklad
600 g färskost
3/4 dl socker
3 ägg
Garnering:
Hallon
1. Krossa kexen och tillsätt smält matfett. Tryck ut massan i en form med löstagbar botten.
Grädda i 175 grader i 5 minuter.
2. Smält chokladen i vattenbad och låt svalna. Vispa ihop färskost, socker och ägg.
3. Blanda först lite av färskostblandningen i chokladen.
Rör sedan ner chokladen i smeten. Häll blandningen i formen.
4. Grädda i 150 grader i 35 minuter. Den ska vara lite lös i mitten.
Ställ kallt i 10 timmar att stelna, garnera sedan med hallon!

Kommentarer
Trackback